САЛОН ЗА КРАСОТА КИКИМОРА

Нашият прекрасен екип

Запознайте се с нашите професионалисти! Оставете се в техните опитни ръце и експертни съвети за прелестната си коса, маникюр и нежна кожа! Благодарим ви за доверието!

Зина

Длъжност: Маникюрист

Зина работи като маникюрист-педикюрист от 12 години. Заредена с много настроение и хиляди цветове гел-лакове тя ще направи съвършеният маникюр, за ръце които жадуват да докосват. Декорации, камъчета и още повече блясък ще ви очакват в безбройните предложения, от които да се зачудите кое да заблести на вашите ръце. Няма да забравим и веселите крачета, които ще бъдат нежни, готови за нови стъпки, в пясъка или в планината това е по ваше желание.

Десислава

Длъжност: Майстор Фризьор

Ако става въпрос за човек, който е влюбен в професията си това е Деси! Майстор фризьор с 30 години опит, преминала няколко нива на обучения за техник в школата на Keune в Нидерландия, съвсем от скоро и легитимен преподавател по професия фризьор в България. Деси обожава работата с ножица и за нея едно подстригване не е нищо просто. Няма прости неща! Важно е да направиш една подстрижка с индивидуален почерк, която идеално да подхожда на клиента, в която влагаш 100% професионализъм и критичност до изпипване на всеки детайл. Деси е творец в абсолютния смисъл на думата, твори картини с ножица, а може и с четка и невероятните бои на Keune. За нея завършекът на една прическа е, когато клиента се усмихне в огледалото и се влюби в новото си АЗ!

Краси

Длъжност: Козметик

Грижата за вашата кожа сме поставили в опитните ръце на Краси. С дългогодишен опит в професията, преминала обучение при емблема в областта на козметиката Даниела Спасова. Внимателна към всеки клиент и с индивидуален подход към третирането на кожата на лицето или разтапяща терапия за тяло, тя ще накара вашата кожа да засияе отново. За нея е важно да работи с качествена козметика и за това търси нови предложения и решения, които предлагат от козметичния бранш. Почистване на лице, терапии за сияйна кожа, решения за акнеична кожа, спа и отслабващи терапии за тяло, след намесата на нейните ръце вие ще сте като преродени.

Симона

Длъжност: Гримьор и Маникюрист

Лъчезарна усмивка и безкрайна светлина извират от най-младото попълнение на екипа на Kikimora beauty studio. Тя е една от най-добрите курсистки на популярната гримьорка Цвети Алексова, с вроден талант и отношение към изкуството. Още от малка се занимава с рисуване, а гримът е един от начините, по които пресъздава своите творби. Основната й цел е да подчертае естествената красота на всяка една дама. Може да се доверите на Симона както за красив и нежен грим за своя бал или сватба, така и за артистичен грим за участие или специални фотосесии. От скоро Симона завърши обучение и за маникюрист, което ви дава още повече възможности за красиви срещи. Не се колебайте, финалният резултат ще е повече от възхитителен.