САЛОН ЗА КРАСОТА КИКИМОРА

Научете повече за нас

Kikimora beauty studio е уютното кътче, където екип от доказали се професионалисти ще се погрижат за вашия добър външен вид! Ще ви посрещне приятна обстановка и в компанията на ароматно кафе ще получите лична консултация за прекрасната си коса, избор на конкретен цвят или просто да се поглезите с повече блясък за вашата кожа или маникюр!

Обичаме да се вихрим под звуците на приятна музика и за това всеки, който дойде при нас се чувства като у дома!

Добре дошли сте момичета и момчета, нашият екип е на ваше разположение да твори чудеса за вашия външен вид!

Нашите услуги
Нашите продукти

Търсите ли първокласна грижа за коса, маникюр или специална грижа за красива кожа? В Kikimora Beauty Studio държим на качествените продукти, с които правим вас, нашите клиенти, красиви, по-усмихнати и с подчертан стил.

Косата ви ще глезим с последните попълнения от нидерландския бранд Keune, който вече 100 години защитава своето име за висок клас грижа за косата.

Маникюрът ви ще блести с цветовете от богатите ни палитри, а за най-сияйната и чиста кожа ще ви предложим подбрани терапии от доказали се брандове в професионалната козметика.

Нашата мисия

Кой повече от нас държи на своите клиенти? За вас ние работим с отношение като към наши приятели, които искаме да се чувстват добре обгрижени за своя външен вид. Ние ще ви подарим прекрасно преживяване по време на разкрасителните процедури, а това е едно много добро прекарано време в грижа за себе си!

Нашият салон

Още не сте ни идвали на гости? Заповядайте да се запознаем на по кафе в нашето уютно кътче на красотата! В него освен вихрещи се четки и ножици за подстригване на фризьорските места, има специално кътче за релакс, на което може да отпуснете парата с освежителна напитка или фрешче. След това с новата си визия може да си направите разходка в Южния парк, който е на минутка от нас!