Nails1 Nails2 Nails3 Nails4

Захаросани пръстчета завладяват летния маникюр 3 горещи тенденции за летния ви маникюр

Да се любуваш на плажа и леките морски вълни е най-хубавото време, в което може да се отдадеш на релакс, да прочетеш хубава книга или да обърнеш внимание на себе си! Във всеки случай не оставяй външния си вид на случайността. Преди почивката, а и не само, добре изглеждащите маникюр и педикюр дават на всяка жена допълнително самочувствие и увереност, които са нейният индивидуален почерк и излъчване.  

Ние в Kikimora Beauty Studio ще ти дадем няколко специални идеи за маникюр и как лесно да го съчетаеш с избраните от теб бански или ефирни тоалети, така, че винаги да си неотразима! 

Захаросани пръстчета

На къде лято без скрежина, любимия ти ментов сладолед или ледена диня. Вдъхновени от тези цветове може да изпробваш нежните розови, прасковени или наситени малинови тонове с ефект на снежинки или нежни вълни, които са толкова приятни за плажа. В различни комбинации от 2 или 3 нюанса, тези цветове могат елегантно да се съчетаят с твоите аксесоари, и не се притеснявайте ако маникюра и педикюра не са в една стилистика. Отдавна да правиш съчетания едно към едно не е модерно. Тук идва ред на декорациите с плодчета, които идеално подхождат на ленени туники или ярки  къси панталони. Момичетата обожават бонбонените визии така че към маникюра си може да добавите ефекти на шоколадова поръска, кокос и маршмелоу така изживяването ще е завършено.

Неоново парти

Потапяме се в нощните приключения, където партитата са на ниво и купона е неспирен. Направи своята визия прелестна и привлечи вниманието на всички на партито. Неоновите цветове светят ярко под специалните светлини, изпълват и правят маникюра истински шедьовър. Зелено, жълто или циклама ще светят ярко в нощта и вярвай това ще е твоята визитка за лятното приключение. Маникюрът може да е в по-дълги форми с много геометрични елементи или вълни, които това лято просто разбиват. Ако това е твоята парти вълна то ние няма да се откажем и ще се гмурнем в приключението заедно с теб! 

Класика от … 2022

Колко невероятно ще е ако ви споделим, че и това лято класическото червено ще остане в топ тенденциите на сезона. А покрай него и нюд цветовете, млечно бялото и класическия френски маникюр в най-разнообразни комбинации. Хубавото на класиките е, че винаги може да добавиш елемент, който да направи твоя класически цвят неповторимо предложение за маникюр или педикюр. 

Нашите професионалисти ще нарисуват за теб красиви декорации с фламинго или палмови листа, които хармонират на плажната тематика. За повече романтика ще добавим нежни пеперуди или закачливи коктейлчета, за да бъде цялостната визия наистина завършена. 

Маникюрът в Kikimora Beauty Studio е удоволствие с фини елементи и специално отношение, което трябва да опиташ.

Очакваме те с нашите прелестни предложения!
Запиши си час на 0897222503

Последно от Instagram
Последвайте ни