volume

XXL обем и плътност за косата

Приказките за Рапунцел, Спящата красавица, Снежанка, Принцесата и граховото зърно ни рисуват страхотна картина на красиви девойки търсещи щастието. Всяка една от тях е с мечтано красива коса, богата, разкошна, белестяща, с която омайва принцовете.

Искаш ли и ти да имаш коса като истинска принцеса? Колко пъти са ти казвали, “мечтите се сбъдват” важно е да намериш правилния път.
Ако ни питате нас, ще ви дадем най-правилната посока за обемна, красива и плътна коса. За повече обем косъма има нужда от супер сила. Е това не е фитнес, но както вие се грижите за тялото си, така трябва да се погрижите и със супер храна за вашата коса. Една основна съставка, която може да промени играта е Провитамин B5, който е ключов елемент в терапия за обемна коса Absolute Volume. И освен тази основна съставка добавете, и течен кератин, и сега вече може да сте сигурни че вашата тънка, вяла отпусната коса без блясък и обем, ще подобри значително своето състояние.
Житните протеини в продуктите проникват дълбоко, като уплътняват косата, добавят обем и блясък, докато течният кератин увеличава диаметъра на косъма, създавайки оптически обем и невероятен блясък.

Стъпка 1
Измиване на косата с шампоан, който нежно почиства, придава обем без да утежнява косата. Провитамин В5 и житни протеини заздравяват и уплътняват структурата на косата. На този етап вашата коса е основно почистена и дори може да я усещате по-плътна на допир заради течния кератин, който запълва структурата и буквално набъбва косъма.
Стъпка 2
За да запазите всички добавки в косъма и той да е прекрасно запълнен и плътен нанасяме балсам. Така ще сте сигурни, че допълнителният обем вече е заключен в косъма, като балсама нормализира ph на косата, заглажда всички несъвършенства, добавя изключителен блясък и гладкост без да утежнява.
Стъпка 3
Знаем че няма дама, която точно като принцесите в приказките, оформят финално прическата си. В нашето високотехнологично време се използват всякакъв вид преси и маши за постигане на желан обем в косата. Всеки един от уредите използва топлина, а както знаем тя действа пагубно на красотата на косата. За това задължително преди да преминете към оформяне на прическата си поставете СПРЕЙ С ТОПЛИННА ЗАЩИТА за косата. Образуваният филм предпазва косъма от топлинно изгаряне, добавените протеини осигуряват гъвкава фиксация, докато Провитамин В5 регулира водния баланс, което е толкова важно, за да се предпази косата от накъсване, чупене, цъфтящи краища и вяла коса. И точно както в приказките вие ще сте тази принцеса с невероятно красива и обемна коса.

Мечтите за неустоимо красива коса се сбъдват с терапия за обем.
Резервирай сега >>> http://bit.ly/3XmES82

Последно от Instagram
Последвайте ни