Цветно, красиво, разтапящо красиво, топ 3 тенденции за 2022!

Цветно, красиво, разтапящо красиво, топ 3 тенденции за 2022!

Хей, здравей, карасавице! Избра ли вече новите цветове за сезона? 

Ако все още се чудиш кое да бъде, виж нашите изкушаващо добри предложения!

Цветове през зимата!

О да, толкова магнетизъм няма къде да се е събрал! Визия, от която струи нежност и едва, почти недостижимо красива и крехка сякаш ще се разтопи като снежинка. Прелесните цветове от серията Color Chameleon ни дават вихър за действие. Нежно розово и бледо лавандулово са точното попадение за студените месеци! Толкова женствени, подходящи за дами, както със светъл, така и с по-тъмен тен!

Нежното съчетание на два и повече нюанса в гамата от лавандулови цветове ще е истинско попадение! Бъди като цвете с коса оформена в леки вълни или ситни спирали за още по-забележителна визия!

За любителките на по-тъмната гама наситено виолетово е истински изразителен цвят за косата, като той може да прелива от по-тъмен корен, за повече обем в прическата!

  

Раят за блондинките

Не е тайна за никого, че всяка жена е искала да бъде блондинка. Дори и да не се осмелява да го направи, едно малко дяволче в съзнанието винаги я пита “А дали да не си направя русо?”. Нашият отговор винаги е ДА! Няма нищо по-красиво от наситен рус цвят. Косата сякаш засиява! 

Отново комбинацията на няколко нюанса ще дадат нужния релеф в косата, а светлината се улавя от всеки кичур. Светлобежови и бяло русо са  нюансите, които ще са сред предпочитаните, а основната техника за оцветяване отново ще е балеаж в най-различни комбинации.

Оставаме още на вълна блондинки само че с един по-перлен и мечтателен завършек. Нежно прасковено някак ще пробие своя път много преди пролетта да дойде в действителност. Прегръщаме тази идея, защото искаме всичко около нас да разцъфти!

 

Страстни нюанси за смели дами

Не че има нещо, но сериозните нюанси са тези, които дават сила, жар и огън. Досещате ли се?

Страстно червено, жарко оранжево са цветове за силните дами! Смело заложете на най-наситените нюанси, а ние ви гарантираме, че те ще бъдат наистина зашеметяващи! Сега е идеалният момент да се погрижите за блестящите и красиви цветове за вашата коса!

В палитрата от топли тонове ще откриете още вариации, които не са за изпускане!

А сега, какво избра? Запиши си час, за да изберем заедно най-подходящият цвят за теб!
Обади се на 0897222503

Последно от Instagram
Последвайте ни