Топ 3 терапии за сияйно чиста кожа!

Топ 3 терапии за сияйно чиста кожа!

Топ 3 терапии за сияйно чиста кожа!

Перфектно гладка, свеж тен, супер еластична! Това е да имаш млада и съвършено гладка кожа!

Мили момичета, дори и да имате този дар, то ако не се грижите за добрия вид на вашето лице, то твърде бързо може да загубите тази неземна благодат!

Околната среда и храната, която консумирате всеки ден може да промени това състояние буквално за седмица и състоянието да се задълбочи ако не вземете навременни мерки! С времето, начина на живот, допълнителният стрес могат да провокират свръх секреция на мастните жлези или промяна на хормоналния баланс в организма. Първите признаци при тези смущения се проявяват върху кожата!

Започва с малки пъпчици или петънца, последвани от черни точки или неприятни мастни натрупвания.

Ние от студио за красота Кикимора ще ви споделим топ 3 терапии, които може да направите това лято за съвършена кожа на лицето.

Мастните жлези в кожата произвеждат себум, който се явява като естествена кожна „смазка” със сложен състав. Секрецията на себум може да бъде нарушена, често в периоди на значителни хормонални промени, като например по време на пубертета, стрес, промяна на режима на хранене, тези фактори могат да изиграят много важна роля за състоянието на кожата.

За това разграничаваме няколко типа кожа:

 1. Склонна към омазняване кожа. Когато производството на себум е прекомерно, кожата често става мазна и лъщяща. Мазната кожа не е непременно нещо лошо. Този тип кожа е по-малко податлив към ранни признаци на стареене и бръчки, благодарение на защитата, осигурена от излишния себум, който помага за запазване на хидратацията в кожата. Въпреки това, мазните кожи също се нуждаят от стягаща грижа, която подсушава без да изсушава!
 2. Кожа с несъвършенства. Най-сложните проблеми възникват, когато свръхпроизводството на себум запушва порите и причинява комедони, пъпки и натрупване на мъртви клетки. Но не всички несъвършенства на кожата са признак на излишния себум, кожата може да е чувствителна и раздразнена с променен хидрофилен филм и понижен имунитет, улесняващи бактериалната атака. И двата типа кожа могат да бъдат третирани с почистващи и антибактериални средства, които успокояват дразненето и възстановяват естествените защитни сили на кожата и нейната бариерна функция.

За слънчевите и красиви момичета ние от студио Кикимора сме ви подготвили едно лятно изкушение!

Натюр Диет на GERnetic. Прекрасна нежна грижа, която перфектно възстановява сияйното съвършенство на кожата.

Подхождаме индивидуално към всеки клиент и за тази цел препоръчваме почистване на кожата на лицето на всеки месец и половина заедно с една разкошна грижа за различните типове, нормална, проблемна и кожа с акне и предразположена към възпаления.

Терапиите Натюр Диет на GERnetic са разработени за конкретните проблеми с цел да въздействаме в дълбочина и да възвърнем сияйната и чиста кожа, с която всяка млада дама да се гордее. Терапиите се извършват от професионален козметик след предварителна консултация.

Натюр Диет на GERnetic за млада акнеична кожа, терапия която почиства, “отпушва” порите и успокоява.

 • Стъпка № 1. Подготовка. Премахваме грима с  Демакиаж и почистваме лицето  с  Дерма.
 • Стъпка № 2. Продължаваме протокола с лосион  Себо Гер.
 • Стъпка № 3. Активиране. Нанасяме крем Окто и Младежки  крем.
 • Стъпка № 4. Регенерация. След това нанасяме смесени  Имуно (2/3) и Синхро  (1/3), като продължаваме с лек масаж.
 • Стъпка № 5. Подсилване. Нанасяме маска Имуно и я оставяме да подейства за 15-тина минути. След това почистваме лицето.
 • Стъпка № 6. Протекция и финализиране на грижата. За финал нанасяме Младежки крем и завършваме с Крем GG за страхотен блясък и хидратация на кожата.

За дами над 25 години добавяме Селз лайфи използваме Крем за смесена и мазна кожа.

Натюр Диет на GERnetic нежна грижа за зачервена кожа. Терапията успокоява, намалява зачервяванията, подобрява микроциркулацията и регенерацията. Този протокол е подходящ за всички възрасти.

 • Стъпка №1. Подготовка. Отстраняваме гримас Демакиаж.
 • Стъпка №2. Стимулация. След това нанасяме няколко капки Селз Лайф  (анти-бръчки и хидратация) с леки потупвания докато се абсорбира напълно. Тези движения стимулират кръвообращението и абсорбирането на продукта.
 • Стъпка №3. Активация. Нанасяме крем Васко върху  цялото  лице, шията и деколтето.
 • Стъпка №4. Регенерация. След това поставяме слой Синхро и продължаваме с лек масаж. Завършваме с Цитоби.
 • Стъпка №5.  Подсилване. Поставяме марля и нанасяме Растителна Маска, която покриваме с хартиени  кърпички и оставете да действа за 20 мин. Отстраняваме маската и почистваме кожата.
 • Стъпка №6. На финала нанасяме крем Тропо и дневна база и завършваме грижата с нанасянето на Крем GG.                    

Имаме специален подход към мазна кожа без акне, който е предназначен за мазна кожа с разширени пори и свръх себумна секреция.

 • Стъпка № 1. Подготовка. Почистваме лицето  с  Дерма и нанасяме лосион  Себо Гер.
 • Стъпка № 2. Ексфолираме с Гер пил, за да отпуши порите.
 • Стъпка № 3. Активиране. Нанасяме крем за смесена и мазна кожа.
 • Стъпка № 4. Регенерация. Смесваме Имуно (2/3) и Синхро (1/3) и нанасяме микстурата на цялото лице, като продължаваме с лек масаж.
 • Стъпка № 5. Подсилване. Върху марля поставяме Минерална Маска и оставяме да загрее и изстине за 20 мин. Отстраняваме маската и почистваме лицето.
 • Стъпка № 6. Нанасяме Крем GG за повече блясък и озаряване на кожата.

Лятото е тук! Не губете време и разкрийте красотата на вашата прекрасна кожа! Запишете си час за консултация и терапия с козметик на 0897222503! 

Последно от Instagram
Последвайте ни