rusa kosa

Терапия за руса коса

Коя ли блондинка не се е сблъсквала със суха дехидратирана и изтощена коса?
Почти не се среща момиче, което след изсветляване да не е била с по-твърда усещаща се сухота на косъма! Ние като специалисти знаем от къде може да се поражда този проблем. След изсветляването косъма става доста по-чувствителен, може да бъде малко по-отворен и нужните му съставки за здравина и блясък да са намаляли. Дали от изсветляващите продукти, да ли при неправилна грижа у дома, русокоските често са подложени на голям стрес, как да подобрят здравината и външния вид на златните кичури коса.
Специалисти в областта на фризьорството са събрали няколко ценни съствки в специална терапия за Грижа за русата коса, която има за цел тончно това, да съживи русата коса. Базирана на живителния хидролизиран кератин и гликолова киселина, която действа като гъба и задържа влагата във вътрешността на косъма тази терапия прави косата до 7 пъти по-силна, с по-малко накъсване и премахва нежеланите увреждания по косъма след изрусяване.
Терапията се извършва от специалист и сега ще ви разкрием ритуала за магически красива руса коса.

Стъпка 1
Измиване с безсулфатен шампоан за хидратация и възстановяване на изрусени коси, който на пръв поглед може да ви се стори, че не се разпенва. Неговата основна цел е да почисти добре повърхността на косъма, за да може последващите съставки да се влеят като еликсир във вътрешността на косъма и да му дадат нужната сила, укрепване и здравина.
Стъпка 2
Идва ред на същинската магическа сила, която има Маската за интензивна хидратация, за здрава коса и блясък на обезцветена, изрусена или порьозна коса. Високото съдържание на гликолова киселина дава мигновена хидратация на дехидратираната коса и креатин за възстановяване от кортекса на косъма.
Стъпка 3
Луксозно изживяване с терапия без отмиване, която освен допълнителна хидратация се грижи за невероятния блясък на русите коси. Важното при тази терапия е, че тя съдържа термо защита до 230˚, което веднага я прави продукт номер 1 при изсушаване със сешоар или преса за коса.


След това невероятно изживяване в салона, на релакс и дълбока грижа за русата коса, вие ще сте с няколко пъти по-блестяща, уникална на допир и мекота разкошна коса.
Нашите изненади не спират до тук. За вас блондинки със специални студени тонове имаме уникално допълнение, което е отправено специално за красотата на вашия студен рус или сребрист цвят.
Попитайте ни за Еликсир COOL BLONDE и нека вашата коса говори сама за себе си!
Терапия грижа за русата коса може да резервирате на >>> https://easybook.bg/kikimora-beauty-studio-sofiya-manastirski-livadi

Последно от Instagram
Последвайте ни