Специална грижа за чувствителен скалп

Специална грижа за чувствителен скалп

Хиляди хора страдат от лек сърбеж или зачервяване на скалпа. Някой си го признават открито, други търсят тайно решение. Професионалистите фризьори и трихолози са тези, които може да видят отблизо проблема при всяко посещение в салона! Не се изненадвайте, но страдащите от изразено дразнене на кожата на главата са по равно както при мъжете така и при жените.
Най-честото проявление на този дискомфорт е много сух скалп, който реагира на най-малкото замърсяване, определени химически елементи или пък се обуславя от алергична реакция към парфюми или оцветители в продуктите за измиване на косата.
Ние ви представяме нещо специално, което гарантирано има ефект още с първото нанасяне. Терапия за чувствителен скал дава комплексно решение за сух скалп, раздразнение или зачервяване. Продуктите в серията се съчетават в последователност за постигане на пълно лечение на скалпа от измиването до финалната визия на вашата коса. Съдържанието на алантоин в продуктите, успокоява сухия скалп, облекчават сърбежа и едновременно с това омекотяват всяка една фибра в косъма и дава здравословен блясък на косата.

За да бъде здрав скалпа, то той трябва да има нормално pH, което трябва да бъде на ниво 5.
Всяко отклонение от тази стойност може да предизвика различни реакции като изразен сърбеж и зачервяване. Само когато това ниво е възстановено се усеща и видимо се забелязва възстановяването на сухия скалп в здравословен вид. Знаете, че здравия скалп е фундаменталната основа за здравата коса и за това неговото състояние е от огромно значение за красивата ви прическа.
 

Терапията за чувствителен скалп включва активна комбинация от шампоан и балсам, които имат лечебно и успокояващо действие на скалпа. Продуктите са без сулфати, оцветители и алкохол, които са основна предпоставка за дразнения при по-чувствителна кожа на главата.
За повече мекота и грижа за косъма нанасяме маска за коса от серията за чувствителн скалп. Тя работи активно в борбата срещу зачервяванията и раздразненията. Подхранва косата в дълбочина, успокоява сухия скалп, облекчава сърбежа, дава допълнителен блясък на косъма като запазва естествената стойност на pH на скалпа pH5.

Завършващата стъпка от терапията е нанасяне на ЛОСИОН, който съдържа успокояващи съставки, които незабавно намаляват всяко усещане за сърбеж.
Ние работим активно за здравето на вашия скалп с най-добрите професионални продукти. Не подценявайте тази грижа!
Запишете си час за терапия за чувствителен скалп >>> тук

Последно от Instagram
Последвайте ни