Пролетта идва с новите ни предложения за маникюр!

Пролетта идва с новите ни предложения за маникюр!

Пролетта идва с новите ни предложения за маникюр

Ярко, по-ярко, избухващо? Какво каза? Искам този маникюр!

Ако сте си мислили, че пролетните тенденции ще са семпли и нежни като току що разпъпило цвете, е ще ви изненадаме!

Тази пролет ще е панаир на цветовете в най-силните им варианти! И секунда не може да изчакаме да ви представим новите ни свежи, наситени предложения!

Наситено жълто, в синхрон с цвета символизиращ годината на черния воден тигър по китайския календар, ще е един от основните акценти за първите по-топли дни! Към него в палитрата ще си партнира и лилаво, в по-светли или тъмни нюанси, но то особено ще присъства в сетовете за маникюр тази пролет!

Към този ансамбъл винаги може да добавим някое по-различно зелено, като зелена глина или някоя изкушаващо примамлива суперхрана като матча. Е на къде ще отиде света без любимото ни червено, което варира от алено червено до малинови нотки!

За всички дами почитателки на нежните нюанси розов с перлен блясък или пастели ще са идеалното решение за тях!

В никакъв случай няма да подминем класическите нюд тонове, които отново ще са по-розови отколкото тъмни телесни цветове.

Ярки и примамливи всички цветове ще се съчетават идеално с брокатени тонове, които дават мечтания разкош.

Дизайните ще са умопомрачително различни от съчетание на много цветни нокти с преливащи нюанси до сетове, в които всеки нокът е различен!

Ще се радваме на доста флорални елементи, но графични или релефни, които ще заемат мястото на акварелните рисунки и стикерите.

Тази пролет ще се радваме на едно малко по-авангардно изкуство, забравете за стандартния рисунък на цветя, те вече са елемент от изграждането на една по-голяма и мащабна картина.

Любимият ни френски маникюр.

Толкова желан и любим на почти всяка жена. Сега ще го виждаме в нови експериментални комбинации, прозрачно в комбинация с ярки цветове в частта на усмивката на нокътя или розов нюд в също толкова предизвикателна комбинация на лилаво или пасифлора.

Но накъде без допълнителните елементи, те са завършекът на един дизайн. Фини ленти и фолио в сребристо или златисто, ще допълват идеите от ярки цветове. 

Камъчета като акцент на всички нокти или само един изграден като истинско бижу ще красят не една и две дами.

Заразително красиви новите ни предложения за маникюр и педикюр ви очакват в Kikimora Beauty Studio!

Последно от Instagram
Последвайте ни