Blond1 Blond4

Правилната грижата за изключителни блонди цветове

Момичета, лятото е в разгара си и жадуваме всеки момент да прекараме на прелестна пясъчна ивица и да усещаме нежните вълни от морето. Всичко това отваря сетивата ни, чувстваме със сърцето си, кожата е с мек кадифен загар, а косите ефирно разпръснати от нежния бриз. 

Това е един от най-предизвикателните периоди в годината, в които искаме да се впуснем в неудържимо приключение и съвсем забравяме за грижата за русата коса! А тя е крехка, лесно губи красотата на цвета си от солената или хлорирана вода, и прекомерното излагане на слънце!

Помощ изтощена руса коса
Русите коси обикновено са по-сухи и порьозни, което е предпоставка за повече накъсване, лесно губят блясъка си или стават с ръждиви оттенъци. Най-големият кошмар е, когато една блондинка влезе в басейн със силно хлорирана вода. Реакцията между веществата реагира мигновено и често след това косата има зеленикав оттенък.
Има безброй нюанси на русото и ние от Kikimora Beauty Studio ще се погрижим за всеки от тях да е точно толкова ярък, наситен и блестящ по време и след вашата лятна ваканция!
Преди всичко да бъде красив русият цвят трябва да имаме здрава коса. Когато косъма е затворен, подхранен и гъвкав, косата е сияйно красива, не се заплита и русото си остава такова за по-дълго време. 
Как да запазите здравината на русите коси е тайна само за дамите, които не са идвали при нас!

Бюти спасител за блондинки
За разкошните блонди цветове, кичури или балеажи, които създаваме в Kikimora Beauty Studio използваме специални продукти, които доставят нужните елементи за възстановяването на увредените руси коси. Подхранени отвътре и с повече хидратация русокоските наистина блестят. Така може по-дълго да се наслаждавате на ягодово, прасковено, пясъчно русо или шампанско, то е от нас поднесено с продуктите Blonde savior на Keune.


Това е серия истински спасител за русокоските през лятото, разработени дори и за най-фините руси коси!
Съдържанието на ценни вещества като:
гликолова киселина, която запазва влагата в косъма;
креатин, който възстановява и заздравява връзките в кортекса и дава повече здравина и сила на косъма;
миразил, който дава копринена гладкост на косата;
керавис - растителен протеин, възстановяващ увредената коса. 

Миксът от тези елементи работи в дълбочина на косъма възстановяват здравината му, доставят повече влага и запазва прелестните цветове за по-дълго време. 

Серията е в комбинация от 3 продукта, шампоан и маска, които са идеално балансирани да работят на различни нива, като на финала завършваме с грижа без отмиване, която предпазва от вредните UV лъчи и кара косата да засияе.

Така още след първата процедура имате 7-пъти по-здрава и хидратирана коса, с 96% по-малко накъсвания, 64% по-малко увреждане след изсветляващи процедури, защита от топлината, повече гъвкавост и гарантирано подобрение на цялата коса във времето.
Истинско удоволствие може да изпиташ от нежния допир на всеки кичур и ще усетиш разликата веднага, а прическата в плажни къдрици или ефектно сплитане ще изпъкне веднага с неустоимия си цвят.

Аксесоарите за коса
Нека да не забравяме, че лятото колко и добре да е за набавяне на витамин D може да се получи изгаряне на косата, така че носете аксесоари като шалове, тюрбани или разкошни капели, които да предпазват косата от вредните слънчеви лъчи. Грижете се добре за косата си като използвате нежни масла по дължините, които освен допълнителна грижа ще добавят и лек аромат на парфюм.

За нас в Kikimora Beauty Studio е важно нашите клиенти да имат желаният рус нюанс дълго след като напуснат салона независимо дали са на плажа, в планината или в градска среда.

Запишете си час за терапия грижа за русите коси на 0897222503 и се гмурнете в лятото с пълна сила!
 

Последно от Instagram
Последвайте ни