Идеалните къдрици

Идеалните къдрици

Имаш си щури пружинки на главата, които днес те вбесяват че са като кошер, утре пък че не може да ги разрешеш. А ти въобще решеш ли ги? Шегуваме се, разбира се да!
Къдравелките си имат собствени грижи. Ах, колко ще е хубаво къдриците ти да влязат в пътя, нали?
Даваме ти точната формула как да ги опитомиш, а именно с терапия за къдрави коси.
Curl Control е серия, създадена за хората с къдрави коси. Какво им е толкова специалното на къдравите коси ли?
Къдрокоските са една специална група хора, чиято коса има нужда от нон стоп хидратация, защото тяхната коса по рождение е по-суха. Чудно ви е, но къдравите коси много рядко се омазняват, това може да се счита за прецедент. Има хиляди видове къдрици от по-леки, до малки пружинки та чак до африкански вариант, за всеки един от тях следвайте нашите препоръки за перфектната им поддръжка.

Ако и вие сте сред дамите с къдрави, непокорни коси и търсите трайно решение, то ние ви съветваме да вземете двойната грижа шампоан и балсам от серията Curl Control, които ще почистят косъма и ще му дадат нужната хидратация отвътре. Кератиновите протеини в съдържанието възобновяват косъмните фибри, увеличавайки силата на къдриците и защитавайки структурата на косата, като дълбоко я подхранват. Къдриците са подхрнени и по-лесни за обработка.

Маслото от семена на малина омекотява косата, то е богато на Витамин Е и Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, които дълбоко хидратират косъма, като намаляват хвърченето. Иновативната система за пружиниращи къдрици подсилва къдриците, докато добитите от дървесина съставки намаляват хвърченето.

Хубавото е, че серията Curl Control  има и допълнителни продукти, които за една къдрава коса може да се окажат 100- кратно по-важни за получаването на идеалните къдрици на финал.
 

Луксозна маска за дълбоко овлажняване на суха, къдрава коса. Добавя блясък, мекота и прави къдриците пружиниращи без да утежнява косата. 

Грижта за твоята коса може да продължиш с БУСТ СПРЕЙ, който има грижата за укроти къдриците и да ги оформи в идеални спирали. Това иска всяко момиче, идеални, гладки, съвършени пружинки, които да искаш да докоснеш. Този активиращ къдриците спрей, освен че предпазва от хвърчене има много лека фиксация за красивото им дефиниране през целия ден.
Финалния щрих слагаме с ДЕФИНИРАЩ КРЕМ за много блясък и гаранция, че ще имате тези красиви къдрици и на следващия ден.

Кой ще опита този разкош за къдравата си коса?
Запиши си час за терапия за къдрави коси в салона още сега >>> тук

Последно от Instagram
Последвайте ни