Дълбока хидратация със Spa Creambath

Дълбока хидратация със Spa Creambath


Ще превърнем салона за красота в истински спа оазис за твоята коса. Никой не е казал, че спа терапиите са само за тяло. Твоята коса също има нужда от внимание, глезене и нежни ласки. Подари й това релаксиращо изживяване в салона с терапия  Spa Creambath.

Точно горещините са изтощили косата ти до краен предел. Красивият коктейл от солена вода от морето, прекомерно излагане на слънце или замърсената околна среда в града са повод да се отдадеш на спа почивка за твоята коса в салона. Дълбока хидратация, освежен цвят, блясък и здравина те очакват точно след 30 мин експресно разкрасяване в салона. В повечето случай дамите са скептични към бързите освежавания, но ние ви гарантираме че тази глътка чиста spa терапия за коса ще свърши чудеса.СПА терапия за дълбоко хидратиране, подхранване и блясък е с Nutri инжекционната технология, която овлажнява вътрешната структура на косата, като същевременно формира щит около увредените зони, за да възстанови и съживи стресираните кичури. Комбинираме терапията със специален мануален масаж, който е истинско удоволствие за сетивата. Keune Creambath масажът и Spa Creambath укрепват здравето на косата и скалпа, докато вие си почивате. Забележителни са ползите от специалния масаж на скалпа и косата. Отпуска мускулите на главата, а това е едно от основните решения да се разделите с главоболието или мигрената. Масажът има стимулиращо действие, което предопределя растежа на здрава и красива коса, а нутри съставките в терапията имат съживяващо действие.
Терапията Spa Creambath е подходяща за всички видове, цветове и типове коса, особено подходяща за възстановяване на дехидратирана и изтощена коса след почивка на морето или повече престой на слънцето.

Да избягаме от горещините с релаксиращо изживяване в салона със Spa Creambath
• Дълбоко хидратирана и подхранена коса
• Добавен блясък
• Лесно разресване
• Косата е гладка и мека на допир

Нежно удоволствието за вашата коса.
Ние ще се погрижим за вашия бюти релакс и красота в Kikimora Beauty Studio
Запиши си час на http://bit.ly/3XmES82

Последно от Instagram
Последвайте ни