5 визии да си неотразима на партито 5 визии да си неотразима на партито 5 визии да си неотразима на партито 5 визии да си неотразима на партито 5 визии да си неотразима на партито

5 визии да си неотразима на партито

Коледните празници наближават забързани в пазаруване на подаръци за цялото семейство и приятели е време да обърнете внимание и на външния си вид! Коктейл или празнична вечеря следвайте нашите предложения и ви гарантираме, че ще посрещнете празниците с неотразима визия! Не чакайте последния момент да експериментирате с вашата коса. Празниците са тук и времето за разкрасяване е най-ценното!
Ние от Kikimora Beauty Studio ще ви дадем няколко празнични идеи, с който да си различна на всяко семейно събитие или на бляскавата новогодишна вечер!

Стартираме с обемна плитка. Лесна за направа както у дома, така и в салона за красота! Вашата дълга коса ще се разкрие в целия си блясък. Пригладена в основата и сплетена в дължината, тази прическа открива изцяло лицето ви и озарява целия ви тоалет! Може да комбинирате с аксесоар, шнола или диадема, а в комбинация от цветна панделка ще бъдете очарователни. Тази визия е идеална за дами с по-дълга коса, но независимо от това може да използвате и допълнителни удължения за коса.

Нисък кок

Имате къса коса и всеки път си казвате “ама как да стане официална прическа като нямам никаква дължина на косата”. Спокойно дами всичко е възможно. В салона за красота знаем как да стане това, дори без подплънки. Няколко усуквания и фуркети свършват своята работа, малко блясък спрей и съвсем малко бижу ще вдигнат визията на съвсем друго ниво.

Модерно каре

Едно е да имаш уникална подстрижка, друго е тя да се превърне в запомнящо се бижу. Имате каре, което веднага ви дадем идея как да разнообразите. Леко ретро преса или няколко ролки ще свършат много добра работа, за да преобразят и да превърнат вашата коса в икона. Ретро стила се завръща не само в косите, но и в аксесоарите към тях. Вашето модерно каре ще изгрее задължително с шнола с по-големи камъни или перли. Съчетайте лесно с елегантна чанта или брошка към тоалета.

Къдрава симфония

Момичетата с къдрави коси се чудят какво да я правят тази коса. Имате опция да я изправите :) би било много добър вариант, но още по-добрия е да оформите тези разкошни къдрици в подредени спирали. Има редица трикове за това, но ако искате перфектно изпълнение си запишете час за фризьор.

Класически завършваме с момичетата с дълги коси, които могат да избират от множество варианти. Обикновено плътните и дълги коси може да носите спуснати и пригладени с повече блясък. Акцент панделка в косите ще е само разкошно допълнение за прическата.
А наистина специалните дами, могат да опитат холивудски вълни. Така косата е наистина разкошна, прическата може да се задържи дори за няколко дни и да разказва за вълнуващите моменти дълго след това. 

Пожелаваме ти разкошно посрещане на новата година и забележителни спомени!
А сега на ход си ти!
Запази си час за разкрасяваща процедура в Kikimora Beauty Studio! 

 

Последно от Instagram
Последвайте ни